STORITVE

V podjetju Strojegradnja Cmok d.o.o. nudimo storitve CNC obdelave kovin, klasično obdelavo kovin, izdelavo strojev po naročilu in izdelavo rezervnih delov ter ostale storitve vezane na obdelavo kovin. Nudimo prototipno in serijsko proizvodnjo. Hitro, kvalitetno in strokovno.

CNC OBDELAVA KOVIN

Nudimo celovito storitev CNC (računalniško numerično krmiljenje) obdelave kovin. V strojnem parku imamo 15 CNC strojev za brušenje, struženje in rezkanje ter ostalo obdelavo, ki jih uporabljamo za rezanje, oblikovanje in izdelavo različnih delov in prototipov po naročilo kupca. Naši CNC operaterji so izkušeni in izšolani mojstri svojega poklica. Nudimo hitro in kvalitetno storitev. Od konstruiranja do končnega izdelka oz. montaže.

Prototipna in serijska proizvodnja izdelkov od 5 do 500 kosov.

Strojegradnja Cmok

KLASIČNA OBDELAVA KOVIN

Nudimo celocito storitev klasične obdelave kovin. V strojnem parku imamo 5 stružnic in 2 rezkalna stroje ter mnogo drugih strojev za klasično obdelavo kovin. Izkušnje in znanje so plod 40 letnega dela v kovinostrugarstvu.

Klasična (konvencionalna) obdelava: Prototipi in maloserijska izdelava do 20 kos.

Stružnica

IZDELAVA STROJEV

Na osnovi naročnikove dokumentacije izdelamo različne, namenske stroje. Z dolgoletnimi izkušnjami zagotavljamo odlično kakovost izvedenih del.
Projektiramo in konstruiramo vse vrste strojev, naprav in proizvodnih procesov, glede na želje in potrebe naročnika. Kot plod lastnega znanja izdelujemo namenske strojne linije za izdelavo pločevinaste strešne kritine. Končen izdelek namestimo in pripravimo za uporabo na končni lokaciji. Vzdrževanje, servis po nakupu.

IZDELAVA REZERVNIH DELOV

Izdelava novih rezervnih delov ali obnova starih. Možna je tudi posodobitev ali rekonstrukcija obstoječih strojev. Obnovo izvajamo tudi na lokaciji, kjer stroj deluje.

Rezervni del strojegradnja

MERILNICA

Za zagotavljanje kakovosti naših produktov skrbi posebaj izšolan kader v sodobno opremljeni merilnici.

OSTALE STORITVE

Dodatno vam lahko ponudimo celoten spekter naknadnih obdelav: toplotne obdelave, brušenje in peskanje ter druge storitve kot so: razvoj in konstruiranje, transport izdelkov, montaža na vaši lokaciji.

ŽELITE VZPOSTAVITI STIK Z NAMI?

pOTREBUJETE OBDELAVO KOVIN, REZERVNI DEL ZA VAŠ OBSTOJEČ STROJ, NOV STROJ ALI KAKŠNE DRUGE STORITVE V ZVEZI S STROJEGRADNJO? pošljite nam povpraševanje
Scroll to Top