izdelava strojev

Po naročilu in na podlagi naročnikove dokumentacije izdelamo različne, namenske stroje ter na podlagi dolgoletnih iskušenj zagotovimo odlično kakovost izvedenih del.

Izdelava rezervnih delov za stroje

Izdelamo nove rezervne dele ali obnovimo stare, možna pa je tudi posodobitev ali rekonstrukcija obstoječih strojev. Obnovo lahko izvedemo tudi na lokaciji, kjer stroj deluje.

Obdelava vseh vrst kovin

Ponujamo storitve mehanske obdelave kovin, kot so razrez, vrtanje, CNC struženje, CNC rezkanje, brušenje in ročna obdelava.

PREDSTAVITEV PODJETJA

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1983, ko smo začeli z izvajanjem kovinostrugarske dejavnosti s sedežem v Črnolici, Šentjur pri Celju, kjer je še danes sedež obratovalnice. Potrebe po večjem povpraševanju strojnih storitev so kazale po razširitvi dejavnosti. Zato smo ponudbo povečali še na strojegradnjo in konstrukcijo, ter zaposlili delavce, katerih je trenutno 6 redno zaposlenih.

Danes naša dejavnost obsega vse faze, od razvoja in konstruiranja izdelka, kvalitetne izdelave ter njegovo montažo in redno vzdrževanje. Ukvarjamo se tako s serijsko obdelavo kovin, po naročilu pa izdelujemo tudi posamezne izdelke, stroje in rezervne dele za stroje.

DELOVNI REŽIM

Urnik dela v podjetju je standardni od ponedeljka do petka od 6.30 do 14.30, na željo strank, po predhodnem dogovoru pa tudi popoldan ter v soboto.

CERTIFIKATI IN PRIZNANJA