izdelava strojev

Po naročilu in na podlagi naročnikove dokumentacije izdelamo različne, namenske stroje ter na podlagi dolgoletnih iskušenj zagotovimo odlično kakovost izvedenih del.

Izdelava rezervnih delov za stroje

Izdelamo nove rezervne dele ali obnovimo stare, možna pa je tudi posodobitev ali rekonstrukcija obstoječih strojev. Obnovo lahko izvedemo tudi na lokaciji, kjer stroj deluje.

Obdelava vseh vrst kovin

Ponujamo storitve mehanske obdelave kovin, kot so razrez, vrtanje, CNC struženje, CNC rezkanje, brušenje in ročna obdelava.

IZDELAVA STROJEV

Na osnovi naročnikove dokumentacije izdelamo različne, namenske stroje. Z dolgoletnimi izkušnjami zagotavljamo odlično kakovost izvedenih del.

Izdelava strešne linije Izdelava strešne linije Izdelava strešne linije Izdelava strešne linije Izdelava strešne linije Izdelava strešne linije

RAZVOJ IN KONSTRUKCIJA

Projektiramo in konstruiramo vse vrste strojev, naprav in proizvodnih procesov, glede na želje in potrebe naročnika. Kot plod lastnega znanja izdelujemo namenske strojne linije za izdelavo pločevinaste strešne kritine.

Razvoj strešne linije Razvoj strešne linije

MONTAŽA

Končen izdelek namestimo in pripravimo za uporabo na končni lokaciji.

Montaža strešne linije Montaža strešne linije

VZDRŽEVANJE STROJEV

Nudimo sistematično preventivno vzdrževanje vseh vrst strojev in proizvodnih procesov, odpravo napak in popravilo v najkrajšem možnem času.